Duurzaam

Behang op maat

Natuurlijk

FSC gecertificeerd behang

Verzending

vanaf € 50,- gratis

Duurzaam

Behang op maat

Verzending

vanaf € 50,- gratis

Behang Aron

0,0089,00

Rol
89,00
Behangstaal
0,00

Dit fantastische blokkenbehang heeft een rustige uitstraling. Door de accentkleur maakt het iedere ruimte licht en ruimtelijk. Dit behang met zijn eigentijdse sfeer tovert iedere ruimte om tot een gezellige en warme ruimte en is perfect te combineren met een wat drukker behang uit onze collectie.

Wil je liever eerst een staaltje in het echt bekijken? Dan kun je deze hierboven aanvinken en kun jij eerst eens goed bekijken of het matcht bij jouw idee. Plaats maximaal 5 staaltjes in je winkelmandje en vervolgens betaal je alleen de verzendkosten. Wanneer je later besluit je rol(len) behang in onze webshop te bestellen, dan krijg je de 4,95 weer terug via jouw ontvangen code. Wij werken met zo weinig mogelijk afval en dus minimale belasting voor ons milieu. Dat betekend voor de staaltjes dat ze soms gesneden worden van een stuk behang dat bij bijvoorbeeld een fotoshoot even op de muur geplakt is geweest. We vinden het zonde om dat als afval te gebruiken en gewoon maar weg te gooien.

Het vliesbehang is gemakkelijk aan te brengen. Je smeert de behanglijm gewoon op de muur en vervolgens duw je er de behangstroken tegenaan. Je hoeft geen rekening te houden met eventuele patronen en herhalingen, dat hebben wij alvast voor je gedaan en uitgemeten. Een goede behanglijm is essentieel voor het beste resultaat. We raden de volgende behanglijm aan: Perfax Roll-on voor vliesbehang. Om eventuele zichtbare naden te voorkomen, is het aan te raden de muur erachter alvorens in een soortgelijke tint te verven. Het behang vervangen door een nieuw design? Geen probleem! Het vliesbehang is namelijk volledig afstripbaar, wat betekent dat het behang in één keer van de muur verwijderd kan worden.

Het behang wordt lokaal geproduceerd en is FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het gemaakt is van hout en papier uit verantwoord beheerde bossen. Milieu- en sociale overwegingen staan hierbij voorop. Deze certificering waarborgt een bewuste keuze voor het milieu. Al ons behang wordt duurzaam geproduceerd en gedrukt op FSC-goedgekeurd vlies-behang. De inkt is vrij van kooldioxide en andere schadelijke stoffen.

Formaat: 1 rol bevat 2 banen van 50 cm x 270 cm behang (breedte x lengte)
Materiaal: FCS gekeurd vliesbehang
Behangmethode: muur insmeren met behanglijm
Levertijd: 2-3 werkdagen
CE Certificatie