Duurzaam

Behang op maat

Natuurlijk

FSC gecertificeerd behang

Verzending

vanaf € 50,- gratis

Duurzaam

Behang op maat

Verzending

vanaf € 50,- gratis

Milou

Milou

2,0089,00

Rol
89,00
Behangstaal
2,00

Behang Milou is een heerlijk basis-behang in de collectie van Studio Pieni. De zachte uitstraling komt door de mooie natuurlijke achtergrond en de prachtige crème bloemetjesprint met subtiele lila blaadjes als accentje. Een geweldige basis voor de kinderkamer. Ook heel leuk als lambrisering in combinatie met een van onze andere mooitjes of gewoon met een mooie effen muur in een toffe complementerende kleur.

Het vliesbehang is gemakkelijk aan te brengen. Je smeert de behanglijm gewoon op de muur en vervolgens duw je er de behangstroken tegenaan. Je hoeft geen rekening te houden met eventuele patronen en herhalingen, dat hebben wij alvast voor je gedaan en uitgemeten. Een goede behanglijm is essentieel voor het beste resultaat. We raden de volgende behanglijm aan: Perfax Roll-on voor vliesbehang. Om eventuele zichtbare naden te voorkomen, is het aan te raden de muur erachter alvorens in een soortgelijke tint te verven. Het behang vervangen door een nieuw design? Geen probleem! Het vliesbehang is namelijk volledig afstripbaar, wat betekent dat het behang in één keer van de muur verwijderd kan worden.

Het behang wordt lokaal en op bestelling geproduceerd en is FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het gemaakt is van hout en papier uit verantwoord beheerde bossen. Milieu- en sociale overwegingen staan hierbij voorop. Deze certificering waarborgt een bewuste keuze voor het milieu. Al ons behang wordt duurzaam geproduceerd en gedrukt op FSC-goedgekeurd vlies-behang. De inkt is vrij van kooldioxide en andere schadelijke stoffen.

Wil je liever eerst een staaltje in het echt bekijken? Dan kun je deze hierboven aanvinken en kun jij eerst eens goed bekijken of het matcht bij jouw idee. De stalen zijn A4 formaat. Wij proberen de hoeveelheid afval te minimaliseren in het kader van "een beter milieu begint bij jezelf". Dat betekend voor de staaltjes dat ze soms gesneden worden van een stuk behang dat bij bijvoorbeeld een fotoshoot even op de muur geplakt is geweest.

Formaat: 1 rol bevat 2 banen van 50 cm x 270 cm behang (breedte x lengte)
Materiaal: FCS gekeurd vliesbehang
Behangmethode: muur insmeren met behanglijm
Levertijd: het streven is om bestellingen binnen 24 uur te verzenden
CE Certificatie

Tip: bij dit behang raden wij het aan om de achtergrond in een gelijkende effen kleur te verven. Zo voorkom je eventuele zichtbare contrasterende naden.

Behang

Kinderbureau

Memorybox

Krukjes

Wieg

Bedding en accessoires