Duurzaam

Behang op maat

Natuurlijk

FSC gecertificeerd behang

Verzending

vanaf € 50,- gratis

Duurzaam

Behang op maat

Verzending

vanaf € 50,- gratis

Memorybox
Aanbieding!

Memorybox

40,00

Jantje
40,00
Leentje
40,00
Floris
40,00
Leila
40,00
Kees
40,00
Tooske
40,00

De memoryboxen van Studio Pieni hebben ieder voor zich een eigen en unieke print. De memorybox is afgewerkt met een coating waardoor hij met een licht vochtige doek afneembaar is.

De box is tevens te gebruiken als wieg, want hij voldoet aan alle veiligheidseisen die, volgens de Europese normen, aan een wieg worden gesteld.

Wil je de memorybox liever als opbergbox gebruiken? Dat kan zeker! Hij staat prachtig in de kinderkamer en in de woonkamer. Zo heb jij eens wat anders staan en wordt het een blikvanger in jouw interieur! Het uitgangspunt van de memorybox is dat je deze nooit hoeft weg te gooien. Je gebruikt hem als wieg, als speelgoedbox of als memorybox en geeft deze later met je kindje mee! Met alle eigen spulletjes, met alle persoonlijke herinneringen. Hoe leuk is dat?

En wist je dat ons tafeltje gemaakt is om de memorybox op vast te zetten? Dan maak je er een echte wieg van. Als je kindje uit de wieg is gegroeid tover je het bovenste gedeelte om in een memorybox en het tafeltje gebruik je natuurlijk ook weer. Als bureautje of bijzettafel of…..

Hoe tof is het om niets meer weg te hoeven gooien? Dat doen we al genoeg toch?

De memoryboxen worden geleverd incl. zijwanden en deksel. Deze klap je in als je hem gebruikt als wieg, en open als je hem gebruikt als opberg-box. Zo vallen de mooiste herinneringen er niet uit!

Specificaties:

  • Afmetingen: excl. deksel 43,5 breed x 83,5 lang x 40,5 hoog / incl. deksel 46 breed x 86 lang x 42,5 hoog
  • Materiaal: Karton

Behang

Kinderbureau

Memorybox

Krukjes

Wieg

Bedding en accessoires