Duurzaam

Behang op maat

Natuurlijk

FSC gecertificeerd behang

Verzending

vanaf € 50,- gratis

Duurzaam

Behang op maat

Verzending

vanaf € 50,- gratis

Wiegje Leentje

318,00

Wit
318,00
Bruin
318,00
Roze
318,00
Beige
318,00

 

Deze geweldige lichtgewicht kartonnen wieg voor de eerste maanden maakt iedere kinderkamer lief en stoer tegelijk. De mooie roze kleur met het allerliefste appel-printje maken deze wieg echt een eye-catcher. Dit is echt een pronkstuk naast je eigen bed of op de babykamer! Je kunt het wiegje gebruiken totdat je kindje gaat draaien of zich kan optrekken. Dan is het tijd voor een ledikantje.

De wieg heeft een waterafstotende en kraswerende coating. De randen van de spijlen zijn speciaal ontwikkeld en daardoor niet meer scherp. De wieg voldoet aan de eisen die de NEN hieraan stelt.

Wanneer je kindje niet meer in het wiegje past, is deze te gebruiken als herinneringsbox. Er worden zijwanden en een deksel meegeleverd. Leuk om alle bijzondere spulletjes van je kindje te bewaren in het wiegje waar je kindje in heeft gelegen! Dat is tof! En duurzaam! Natuurlijk kun je hem ook gebruiken als opbergdoos voor whatever.

Ook het frame is herbruikbaar. Deze is gemaakt van staal en je kunt er een tafeltje of kinderburo van maken. Het tafelblad krijg je er natuurlijk bij. Deze is van onbehandeld multiplex. En zolang de wieg in gebruik is moet je deze even ergens in een hoekje opbergen.

De wieg is een puur Hollands product. Want het is in Nederland ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

De wieg wordt exclusief matras geleverd. Het matrasje heeft een standaard maat van 40cm x 80cm. Wij raden aan om er een matrasje van minimaal 6cm en maximaal 10cm dik in te gebruiken.

De wieg en het frame zijn voor elkaar gemaakt. De wieg zet je vast aan het frame met de meegeleverde boutjes.

Binnenmaat: (LxBxH) 80cm x 40cm x 40cm.

Hoogte bovenkant wieg 91 cm.