Duurzaam

Behang op maat

Natuurlijk

FSC gecertificeerd behang

Verzending

vanaf € 50,- gratis

Duurzaam

Behang op maat

Verzending

vanaf € 50,- gratis

Wiegje Leila
Aanbieding!

Wiegje Leila

279,00

wieg Leila met wit frame
279,00
wieg Leila met bruin frame
279,00
wieg Leila met roze frame
279,00
wieg Leila met beige frame
279,00

Wiegje Leila heeft een mooie lichte basis met een subtiele print van bruine bloemetjes. In een interieur met natuurlijke tinten komt wieg Leila prachtig tot zijn recht. Combineer hem wat stoerder met het bruine frame, of juist wat liever en zachter met de witte of beige basis.

Deze geweldige lichtgewicht kartonnen wieg Is een pronkstuk in iedere woning. Of hij nu in de babykamer of lekker een tijdje naast je eigen bed staat, hij steelt overal de show.  Je kunt het wiegje gebruiken totdat je kindje gaat draaien of zich kan optrekken. Dan is het tijd voor een ledikantje.

De wiegjes van Studio Pieni zijn winnaar van de Baby Innovation Awards. Hier zijn wij erg trots op. Een professionele jury heeft onze wieg beoordeeld aan de hand van voorwaarden zoals veiligheid, duurzaamheid, design en originaliteit. We dragen de titel "baby innovation awards winner" dan ook met trots.

De wieg heeft een waterafstotende en kraswerende coating. De randen van de spijlen zijn speciaal ontwikkeld en daardoor niet meer scherp. De wieg voldoet aan de eisen die de NEN hieraan stelt.

Wanneer je kindje niet meer in het wiegje past, is deze te gebruiken als herinneringsbox. Er worden zijwanden en een deksel meegeleverd. Leuk om alle bijzondere spulletjes van je kindje te bewaren in het wiegje waar je kindje in heeft gelegen! Dat is tof! En duurzaam! Natuurlijk kun je hem ook gebruiken als opbergdoos voor whatever.

De wieg is een puur Hollands product. Want het is in Nederland ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

De wieg wordt exclusief matras geleverd.

De wieg en het frame zijn voor elkaar gemaakt. De wieg zet je vast aan het frame met de meegeleverde boutjes.

Binnenmaat/matrasmaat: (LxBxH) 80cm x 40cm x 40cm

Hoogte bovenkant wieg 91 cm.

 

 

Behang

Kinderbureau

Memorybox

Krukjes

Wieg

Bedding en accessoires